Tegels

Laat u inspireren door de verschillende stijlgroepen en mogelijkheden.

Landelijk

Deze stijlgroep kiest voor natuurlijke en stoere materialen. Heeft vaak een voorkeur voor vergrijsde of warme kleuren. Woorden als authentiek, ambacht, geborgenheid en een plek waar je jezelf kunt zijn, zijn kenmerkend voor het huiselijke gevoel van deze stijlgroep. Herken jij je hierin? Kijk dan snel verder bij onze tegelselectie voor deze stijl.

Modern

Deze stijlgroep kiest voor een betaalbare vorm van Design. Veel strakke vormen, weinig kleur en patronen. Vormgeving en prijs zijn belangrijk. Keuzes die zorgen voor comfort en tegelijkertijd functioneel aanvoelen, zijn kenmerkend. Woorden als neutraal, functioneel, comfortabel, georganiseerd, puur met een knipoog naar design zijn ook zeer herkenbaar. Herken jij je hierin? Kijk dan snel verder bij onze tegelselectie voor deze stijl.

Design

Voor deze stijlgroep gaat vorm (vaak strakke belijningen) duidelijk boven functie. Luxe materialen en de originaliteit van het productontwerp zijn belangrijk. Er wordt weinig kleur of design gebruikt. ‘Less is more’ is bijna altijd het uitgangspunt. Woorden als geometrie, functioneel, innovatief en kunstliefhebber zijn herkenbaar voor deze stijlgroep. Herken jij je hierin? Kijk dan snel verder bij onze tegelselectie voor deze stijl.

Klassiek

Deze stijlgroep kiest voor herkenbare gebaren en maakt veilige keuzes. Belangrijk is dat vorm, kleur en materiaal herkenbaar zijn uit het verleden. Deze groep neemt de tijd om zijn keuze te maken en kiest vaak voor ambacht en extra services. De woorden kwaliteit, mooie materialen, veilige keuzes, herkenbaar en comfort staan voorop voor deze stijlgroep. Herken jij je hierin? Kijk dan snel verder bij onze tegelselectie voor deze stijl.

Adres

Rondven 55, 6026 PX Maarheeze

Telefoonnummer

Advies op maat

Graag nodigen wij u uit in onze showroom, voor een passend en vakkundig advies.