Alles onder één dak:

Al meer dan veertig jaar de grootste in de regio!

 
 

Grote voorraad

Een voorraad van meer dan 200.000 M2

 
 

Over ons

Van Erp is al meer dan 40 jaar een betrouwbaar en eigentijds familiebedrijf.
Al weer in 2014 nam Kim van Erp het roer over, waarmee Kim in de voetsporen van haar vader is getreden. Kim en haar team streven ernaar om al haar klanten op een deskundige professionele en persoonlijke manier te begeleiden in hun stijlkeuze en aankoopproces.

Zij helpen je graag met het realiseren van al je wensen en ideeën op het gebied van tegels en badkamers. Maak gerust vrijblijvend een afspraak of loop bij ons binnen.

Maak direct een afspraak.

Kim van Erp

Zit al meer dan 15 jaar in het vak en is opgegroeid tussen de tegels en weet als geen ander mee te denken met alle stijlwensen en is op de hoogte van alle laatste trends en mogelijkheden.
Maak hier een afspraak en laat u verrassen over de mogelijkheden.

E-mail: kim@vanerptegels.nl

Haikel Stappen

Is al 20 jaar een expert op het gebied van badkamers en tegels en is daarnaast ook op de hoogte van alle technische mogelijkheden. Met behulp van een prachtig 3D programma komt uw badkamer tot leven en wordt jouw droombadkamer werkelijkheid.
Maak hier een afspraak en laat u verrassen over de mogelijkheden.

E-mail: haikel@vanerptegels.nl

Al jaren maken wij gebruik van Van Erp als tegelleverancier.

Voor projecten hebben we uiteenlopende soorten tegels nodig. Kim van Erp denkt altijd mee, is hierin zeer professioneel, kritisch en weet ons altijd weer aan een goede tegel-selectie te helpen. Ook de toegankelijkheid van de medewerkers en dat bijna alles mogelijk is maakt ons een zeer tevreden en vaste klant.

Ardjoen en Indra Sripal

De reden waarom ik al vele jaren samenwerk met Kim van Erp.

Klantvriendelijkheid, kennis van zaken, accuratesse, leveringen op tijd en goed advies geven. Alles past bij Kim van Erp. Met een gerust hart kan ik mijn bestellingen plaatsen. In een mooie complete showroom word je ontvangen en voorzien van goed en behulpzaam advies. Alleen maar lof over haar vakkundigheid!

Thomas van Nielen

Adres

Rondven 55, 6026 PX Maarheeze

Telefoonnummer

Advies op maat

Graag nodigen wij u uit in onze showroom, voor een passend en vakkundig advies.