Montage

Nieuwe Badkamer of toilet of uw bestaande badkamer of toilet renoveren?

U gaat een nieuwe badkamer installeren of u gaat uw bestaande badkamer renoveren? U weet wellicht al wat uw wensen zijn en heeft zelfs al sanitair en tegels in onze showroom uitgezocht.

Bij het installeren van een badkamer en toilet komt veel kijken. Wilt u de installatie zelf gaan verzorgen of gaat u dit uit handen geven aan een installateur?

Wilt u dit zelf gaan doen?

Wanneer u besluit om bij ons de benodigde materialen voor uw badkamer of toilet aan te kopen en u wilt gebruik maken van vakmensen uit uw eigen omgeving, dan verschaffen wij u de informatie die het mogelijk zal maken om zelf de badkamer te installeren en te betegelen. Wij hebben vele soorten tegels voorradig zodat u direct kan beginnen met tegelen. Indien uw materialen besteld dienen te worden houdt dan rekening met eventuele levertijden.

Wilt u graag ontzorgt worden en een vakman inhuren?

Tijdens het traject van oriënteren, kiezen en ontwerpen van uw badkamer denken we met u mee over hoe uw badkamerwensen ook op technisch uitgevoerd kunnen worden. Welke voorzieningen er getroffen moeten worden om uw wensen te kunnen realiseren.

De installateur komt uw ruimte bekijken, om zowel de maten als technische aspecten te controleren. Op deze manier is alles helder en duidelijk voordat er gestart wordt. Kortom, laat u volledig ontzorgen – laat de badkamer installatie over aan vakkundige mensen.. en u… hoeft alleen maar te genieten van uw nieuwe badkamer.

Adres

Rondven 55, 6026 PX Maarheeze

Telefoonnummer

Advies op maat

Graag nodigen wij u uit in onze showroom, voor een passend en vakkundig advies.