Badkamers

Je wil natuurlijk jarenlang plezier hebben van je nieuwe badkamer of toilet. Persoonlijke smaak, beschikbaar budget, de verschillende mogelijkheden van de ruimte geven richting aan het ontwerp. In onze showroom kan je eenvoudig de ideale badkamer, passend bij je leefstijl, samenstellen met één van onze ervaren ontwerpers. Met het unieke 3D ontwerpprogramma komt je droombadkamer tot leven. Wij zijn pas tevreden als onze klant tevreden is.

Landelijk

Deze stijlgroep kiest voor natuurlijke en stoere materialen. Heeft vaak een voorkeur voor vergrijsde of warme kleuren. Woorden als authentiek, ambacht, geborgenheid en een plek waar je jezelf kunt zijn, zijn kenmerkend voor het huiselijke gevoel van deze stijlgroep. Herken jij je hierin? Kijk dan snel verder bij onze sanitair- en badkamerselectie voor deze stijl.

Modern

Deze stijlgroep kiest voor een betaalbare vorm van Design. Veel strakke vormen, weinig kleur en designs. Vormgeving en prijs zijn belangrijk. Keuzes die zorgen voor comfort en tegelijkertijd functioneel aanvoelen, zijn kenmerkend. Woorden als neutraal, functioneel, comfortabel, georganiseerd, puur met een knipoog naar design zijn zeer herkenbaar. Herken jij je hierin? Kijk dan snel verder bij onze sanitair- en badkamerselectie.

Design

Voor deze stijlgroep gaat vorm (vaak strakke belijningen) duidelijk boven functie. Luxe materialen en de originaliteit van het productontwerp zijn belangrijk. Er wordt weinig kleur of design gebruikt. ‘Less is more’ is bijna altijd het uitgangspunt. Woorden als geometrie, functioneel, innovatief en kunstliefhebber zijn herkenbaar. Herken jij je hierin? Kijk dan snel verder bij onze sanitair- en badkamerselectie voor deze stijl.

Klassiek

Deze stijlgroep kiest voor herkenbare gebaren en maakt veilige keuzes. Belangrijk is dat vorm, kleur en materiaal herkenbaar zijn uit het verleden.Deze groep neemt de tijd om zijn keuze te maken en kiest vaak voor ambacht en extra services. De woorden kwaliteit, mooie materialen, veilige keuzes, herkenbaar en comfort staan voorop. Herken jij je hierin? Kijk dan snel verder bij onze sanitair- en badkamerselectie voor deze stijl.

Adres

Rondven 55, 6026 PX Maarheeze

Telefoonnummer

Advies op maat

Graag nodigen wij u uit in onze showroom, voor een passend en vakkundig advies.