Rondprofiel

Het Blanke•Kwart-Rond-Profiel is een hoogwaardig en stabiel geextrudeerd aluminium of kunststof profiel. Deze profielen dienen naast een decoratieve ook een praktische functie bij het afwerken
van hoeken en kanten in het tegelwerk. De profielen zijn kras en UVbestendig en zijn door hun “gesloten” vorm bijzonder stabiel.

Cubeline

Blanke•CUBELINE is een nieuw afsluitprofiel en dient als hoekafwerking bij betegelde oppervlaktes. De rechthoekige en symmetrische zijden van het profiel zorgen voor een buitengewoon decoratieve en opvallende afwerking. De verschillende uitvoeringen maken een harmonieus geheel met de verschillende kleuren van tegels en voegen mogelijk. Naast het decoratieve aspect, dient Blanke•CUBELINE ook als bescherming voor kanten van tegels. De roestvrij stalen profielen kunnen zelfs op trappen ingezet worden.

Tegel-afsluitprofiel

Blanke•Tegel-Afsluitprofielen kunnen ingezet worden wanneer de kanten van de tegels aan grote mechanische belasting onderhevig zijn, wanneer geen perfecte afsluiting van hoeken en randen mogelijk is, of wanneer een decoratieve afwerking gewenst is. Om ruimtes optimaal te betegelen is het gebruik van Blanke•Tegel-Afsluitprofielen noodzakelijk.

Voor meer informatie over tegelprofielen, ga naar http://www.blanke-systems.de/nl/