Sanitair

Creëer uw eigen welnessbeleving thuis! Om te ontspannen hoeft U de deur niet meer uit. Ontspan en geniet in uw eigen stoomcabine,whirlpool of inloopdouche met infrarood/UV sunshower. Genieten van een luxe stoomcabine waarin U even lekker kan gaan relaxen van een turks stoombad om u vervolgens af te spoelen door de zij-jets of door de grote regendouche.

Of u kiest voor een Whirlpoolbad waar U lekker in kunt gaan bubbelen en U een heerlijke massage krijgt van de zij-jets en rugjets.

panorama_combi_FB_IRGebruik uw doucheruimte tevens als infraroodcabine met de Sunshower pure of met de luxere versie gecombineerd met UV lampen (AANBEVOLEN DOOR DERMATOLOGEN)

Korte golf infrarood zorgt voor een directe aangename warmte en dringt diep door in de huid. Stijve spieren en gewrichten worden opgewarmd waardoor ze soepel worden en minder pijnlijk aanvoelen. Deze therapeutische lampen worden vaak toegepast bij mensen met rugklachten, nekklachten, reuma en vergelijkbare aandoeningen. Door de infrarood sessie te combineren met de dagelijkse douchebeurt gaat de kwaliteit van het leven omhoog, zonder dat het extra tijd in beslag neemt.

Zonlicht is een bron van vitaliteit, zorgt voor een opgewekt gevoel en de aanmaak van vitamine D. De UV output van de Sunshower Health is vergelijkbaar met de zomerzon in Nederland. Door de Sunshower regelmatig, maar kort te gebruiken tijdens het douchen kan de huid geleidelijk aan wennen aan het zonlicht. De huid maakt hierdoor op een natuurlijke wijze pigment aan. Dit zorgt op een verantwoorde wijze voor een gezond zomers kleurtje. Daarnaast blijft het vitamine D niveau in de wintermaanden door gebruik van de Sunshower op een gezond zomers peil. Vitamine D geeft energie, zorgt voor een verhoogde weerstand, sterke botten en werkt preventief tegen verschillende vormen van kanker.

Geniet van infrarood én zonlicht in uw eigen badkamer. De Sunshower Combi is een zonnebank met ingebouwde UV – en infrarood lampen, die kan worden geïnstalleerd in de bestaande douche. U ervaart aangename warmte en de positieve effecten van gedoseerd zonlicht. Met de Sunshower Combi verandert uw badkamer in een mini welness-center.

Gebruik uw doucheruimte tevens als infraroodcabine. Met de Sunshower Pure geniet u van diepwerkende infraroodwarmte tijdens de dagelijkse douche. De infraroodwarmte van de Sunshower Pure dringt diep door in de huid en houdt spieren en gewrichten soepel. U kunt de Sunshower Pure plaatsen op stahoogte of boven een zitje. Zo kunt u iedere dag moeiteloos genieten van een intensieve infraroodbehandeling van het bovenlichaam.
Zonlicht heeft veel positieve invloeden op de gezondheid van de mens. Zo maakt ons lichaam door zonlicht vitamine D aan. Dit zorgt voor gezonde botten en spieren. Ook zorgt de zon voor een goed humeur. Vitamine D verhoogt de natuurlijke weerstand, waardoor uw energielevel in de winter op peil blijft.

Infrarood geeft een aangename, diep werkende warmte. De infraroodlampen hebben een helende werking op spieren en gewrichten. Bovendien stimuleert infrarood de bloedsomloop en voorkomt zo blessures. Zo geniet u na het sporten of na een stevige wandeling van de warmte van infrarood in uw eigen badkamer.

Sunshower staat voor gezond en genieten.

Bron http://www.sunshower.nl