SanitairEen nieuwe badkamer of toilet? Een simpele vraag waarop meerdere antwoorden mogelijk zijn. Veel facetten zijn bepalend voor uw badkamer- of toiletontwerp.U wilt jarenlang plezier hebben van een nieuwe badkamer of toilet.
Persoonlijke smaak, het beschikbare budget en de diversiteit aan opties bepalen het ontwerp.
Kiest u voor het luxe douchen? Dan biedt een inloopdouche met rainshower en glasplaat met anti kalkbehandeling een groot aantal voordelen en het ziet er ook nog eens fantastisch uit.
Of hecht u veel waarde aan de factor ontspanning? De hedendaagse baden en stoomcabines bieden u alle, gewenste mogelijkheden om als “herboren” de badkamer te verlaten.Een bezoek aan onze showroom kan u helpen de juiste keuzes te maken. U kunt rekenen op een gedegen advies waarbij alle mogelijke, creatieve oplossingen de revue passeren.
Met ons speciale 3D tekenprogramma krijgt u een driedimensionale indruk van uw nieuwe badkamer of toilet.
Neem de proef op de som en bezoek onze showroom onze showroom waar we uw plannen concretiseren. Daarmee zet u de eerste stap naar een oogstrelende badkamer of toilet die u zo graag wenst.Voor de uitvoering van de werkzaamheden werken wij alleen samen met vakmensen. Van Erp ontzorgt u hierin volledig zodat verbouwen weer leuk wordt!


Klik hier voor meer Sanitair inspiratie